tatar z wędzonego łososia z dodatkiem czarnej oliwki, podawany z pieczywkiem
na bazie pasty dashi z krewetką, grzybem shitaka, kolendrą i kokosem
futomaki sake yaki (6 szt.), uramaki philadelphia (4 szt.), uramaki california (4 szt.), hosomaki kappa (3 szt.), hosomaki kanpyo (3 szt.)
futomaki smoked sake (6 szt.), uramaki california (8 szt.), uramaki paradiso (8 szt.), hosomaki kappa (3 szt.), hosomaki iboday (3 szt.)
sajgonki z warzywami podawane z sosem sweet chilli
podawane z sosem sweet chilli (6 szt.)
futomaki iboday yaki (6 szt.), gutomaki tradycyjny (6 szt.), uramaki philadelphia (4 szt.), uramaki spice tuna (4 szt.), hosomaki maguro (3 szt.), hosomaki avocado (3 szt.), nigiri sake (2 szt.), nigiri ebi (2 szt.), nigiri tamago (2 szt.)
Ricotta, sun dried tomatoes, garlic, mozzarella cheese, topped with lightly.
Tender chicken, onion, capsicum and stretchy mozzarella, topped off with an apricot swirl.
Mouth watering pepperoni, cabanossi, mushroom, capsicum, black olives and stretchy mozzarella, seasoned with garlic and oregano.
Tender chicken, onion, capsicum and stretchy mozzarella, topped off.
Tender chicken, onion, capsicum and stretchy mozzarella.
© 2021 TOKYO SUSHI.